Browsing by Author Bastos, Sabrina Carvalho

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Aproveitamento da torta da amêndoa do jeriva em substituição a farinha de trigo na produção de bolosAndrade, Rafaela da Silva; Andrade, Nayabi Cristine Garroni; Gargano, Luana Benatti de Aquino; Tavares, Talita de Sousa; Bastos, Sabrina Carvalho; Nunes, Cleiton Antônio
2018Avaliação da absoção de azeite de oliva extra virgem e alterações da fração lipídica extraída de ovos de galinha grelhados por diferentes métodosSâmia, Rafaella Ribeiro; Costa, Daniela Moreira; Fonseca, Ana Luísa Ferreira; Tavares, Talita de Sousa; Bastos, Sabrina Carvalho; Nunes, Cleiton Antônio
2018Avaliação da qualidade da fração lipídica do ovo apos seu preparo utilizando óleo de canolaCosta, Daniela Moreira; Sâmia, Rafaella Ribeiro; Fonseca, Ana Luísa Ferreira; Tavares, Talita de Sousa; Bastos, Sabrina Carvalho; Nunes, Cleiton Antônio
2015Citric acid production and citrate synthase genes in distinct strains of Aspergillus nigerCosta, Livia Martinez Abreu Soares; Chalfoun, Souza Sara Maria; Abreu, Priscilla Silva de; Bastos, Sabrina Carvalho; Nascimento, Marilza Neves do; Mallet, Aline Cristina Teixeira
2019Efeito da supressão de pensamentos sobre alimentação no comportamento alimentar: uma revisão de literaturaAndrade, Amanda Cristina; Oliveira, João Paulo Lima de; Machado, Hellen Custódio; Bastos, Sabrina Carvalho
2018Efeito do processamento térmico e do método de cocção na fração lipídica de ovosFonseca, Ana Luisa Ferreira; Sâmia, Rafaella Ribeiro; Costa, Daniela Moreira; Tavares, Talita de Sousa; Bastos, Sabrina Carvalho; Nunes, Cleiton Antônio
Jan-2019Effect of different quantities of miracle fruit on sour and bitter beveragesAndrade, Amanda Cristina; Martins, Marina Böhme; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Coelho, Sandra Bragança; Pinheiro, Ana Carla Marques; Bastos, Sabrina Carvalho
Nov-2014Effect of Temperature, Water Activity, and pH on Growth and Production of Ochratoxin A by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius from Brazilian GrapesPassamani, Fabiana Reinis Franca; Hernandes, Thais; Lopes, Noelly Alves; Bastos, Sabrina Carvalho; Santiago, Wilder Douglas; Cardoso, Maria das Graças; Batista, Luís Roberto
22-Jan-2014Fish filleting residues for enrichment of wheat bread: chemical and sensory characteristicsBastos, Sabrina Carvalho; Tavares, Tássia; Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes; Leal, Renato; Fabrício, Luís Felipe; Pimenta, Carlos José; Nunes, Cleiton Antônio; Pinheiro, Ana Carla Marques
Dec-2016Miracle fruit: an alternative sugar substitute in sour beveragesRodrigues, Jéssica Ferreira; Andrade, Rafaela da Silva; Bastos, Sabrina Carvalho; Coelho, Sandra Bragança; Pinheiro, Ana Carla Marques
31-Jul-2016Nutritional and enzymatic potential of the Lentinula edodes strainsSousa, Maiara Andrade de Carvalho; Costa, Lívia Martinez Abreu Soares; Malantrucco, Taisa de Carvalho; Pereira, Thiago Souza; Bastos, Sabrina Carvalho; Dias, Eustáquio Souza
2013Pectinases de Cladosporium cladosporioides (Fres.) de Vries: condições de cultivo, purificação parcial e caracterizaçãoBastos, Sabrina Carvalho
2013Pectinases from a new strain of Cladosporium cladosporioides (Fres.) De Vries isolated from coffee beanBastos, Sabrina Carvalho; Pimenta, Carlos José; Dias, Disney Ribeiro; Chalfoun, Sara Maria; Angélico, Caroline Lima; Tavares, Lucas Silva
2020Percepção de oleogustus por indivíduos de diferentes estados nutricionaisOliveira, João Paulo Lima de; Andrade, Amanda Cristina; Guimarães, Jéssica Sousa; Guimarães, Angélica Sousa; Bastos, Sabrina Carvalho; Natividade, Mariana Mirelle Pereira
2018Potencial da torta da amêndoa de macaúba como substituta parcial da farinha de trigo em bolos tipo cupcakeAndrade, Nayabi Cristine Garroni; Nunes, Cleiton Antônio; Bastos, Sabrina Carvalho; Andrade, Rafaela da Silva; Tavares, Talita de Sousa; Magalhães, Kassiana Teixeira
Oct-2020Prebiotic potential of pulp and kernel cake from Jerivá (Syagrus romanzoffiana) and Macaúba palm fruits (Acrocomia aculeata)Andrade, Amanda Cristina; Marinho, Júlia Fernanda Urbano; Souza, Angélica Cristina de; Tavares, Talita de Sousa; Dias, Disney Ribeiro; Schwan, Rosane Freitas; Nunes, Cleiton Antônio; Bastos, Sabrina Carvalho
2017Sensory optimization of nutritionally enriched strawberry yogurtBarbosa, Bruna Teodoro; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Bastos, Sabrina Carvalho
2020Sensory optimization of whole grape juice with added yamAndrade, Amanda Cristina; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Oliveira, João Paulo Lima de; Natividade, Mariana Mirelle Pereira; Bastos, Sabrina Carvalho
2019Sodium reduction in butter using microparticulated saltOliveira, Daniela da Costa de; Andrade, Amanda Cristina Cristina; Guimarães, Jéssica; Rodrigues, Jéssica Ferreira; Natividade, Mariana Mirelle Pereira; Bastos, Sabrina Carvalho
May-2016Solubilization of phosphate in liquid medium and lettuce developmentCosta, Lívia Martinez Abreu Soares; Oliveira, Roseane Maria Evangelista; Santos, Deila Magna dos; Mallet, Aline Cristina Teixeira; Bastos, Sabrina Carvalho; Souza, Sara Maria Chalfoun